Users

Users

  • Prva kompanija koja je počela sa radom na području slobodne zone Šumadija je YFAI (Yanfeng Automotive Interiors Systems). Saglasnosti za rad u režimu Slobodne zone, nakon provere ispunjenosti uslova, dobijeno je 03. juna 2020. godine.

    Osnovna delatnost je proizvodnja delova za automobilsku industriju. Global Automotive Interiors Group je globalno aktivan automobilski snabdevač prve klase sa priblizno 10 milijardi globalne godišnje prodaje i 35.000 zaposlenih širom sveta.

    Strategija kompanije je da ostvari viziju mobilnosti, i to na dvojak način: proizvodnja industrijskih komponenti i modula dok istovremeno integrise nove, inovativne tehnologije i u potrazi za strateškim partnerstvima, koji se nadograđuju na trenutne i buduće proizvode i mogućnosti. Rezultat su napredna, dekorativna i pametna panelna rešenja koja donose novi stil, osećaj i performanse u celom kokpitu, instrument tablama, podnim konzolama, panelima vrata i gornjim konzolama.

    U Kragujevcu, u srcu Srbije, gradu koji je tradicionalno opredeljen ka automobilskoj industriji, Yanfeng je opremio i stavio u funkciju fabriku sa partnerom CTP Invest, koji je deo velikog pan-evropskog poslovnog sistema za upravljanje nekretninama.